sunnuntai 20. joulukuuta 2009

PARAS JOULUKORTTI 2009 ÄÄNESTYS

*
Hei!

Olen siis päättänyt arpoa parhaan joulukortin 2009 * 1.1.2010 * mennessä äänestäneiden kesken pienen yllätyslahjan. Arvonta suoritetaan 2.1.2010!!

Sääntöihin kuuluu vain valita mielestäsi Paras Joulukortti vuodelta 2009 blogini syövereistä ja jättää äänestystulos kommentteineen tänne!! (esim. mikä kortti, miksi ja kuka)!!

Kommenttaja voit toki jättää korttienkin kohdalle ( kiitos) , mutta nämä kommentit eivät osallistu arvontaan. :0)

Hauskaa Joulua ja Onnellista Tulevaa Uutta Vuotta 2010!!

T: SusuK

PS: Hauskoja selailuhetkiä sivustollani. Ja toki muitakin kuin joulukortteja saa ihastella ja vihastella ihan olan takaa ja edestä...Olkaa Hyvät!!

PIKKUORAVIEN JOULULAULU

(The Chipmunk Song)
Melody and lyrics: Ross Bagdasarian
Finnish translation: Saukki

Joulu, joulu, joulu luo, riemut tuo ja lahjat suo.
Kauemmin on vaikeaa kiltisti vain odottaa. Tuothan
mulle lennokin? Luistimet mä tahtoisin. Malta emme
kauempaa, oi koeta kiiruhtaa!
Joulu-, joululaulut soi, nyt jo niitä laulaa voi. Muuten
on niin vaikeaa kiltti olla, odottaa. Saan kai sitten
lennokin? Luistimet vain tahtoisin. Joulu, joulu kohta
saa, oi koeta kiiruhtaa!********************************************************************************

9 kommenttia:

 1. Niin hienoja kaikki korttisi, mutta arvostan suuresti tuota "Kiinanmuuri" työtä, joten äänestän sitä, toiseksi paras olisi nuo "Kauriit" niin ihana leimasin! Hyvää joulua sinulle;-))m

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ihan hirmu ihania kortteja olet tehnyt...mutta minun mieleeni on eniten kortti nimeltään kiinanmuuri. Taidokas ja täynnä ihania yksityiskohtia. Liian harvoin tulee piipahdettua tänne blogiisi...pitää laittaa heti osoite seurantapaneeliin.Mukavaa joulun aikaa sinulle:))

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kortteja niin monta. Mutta ääni rokkipukille tällä kertaa:)

  VastaaPoista
 4. Heissan. Ihania kauniita joulukortteja oli monia, joten valinta oli vaikea. Ehkä kuitenkin eniten jäi mieleen: Päaskarteluhaaste #8 - Metalli. Annan ääneni sille.
  Oikein Hyvää Joulua ja Iloista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 5. No tietty mä tykkään nallesta joka syö suklaatia :)

  Toivottaa: tiät kyllä kuka

  VastaaPoista
 6. Miten mää nyt muka osaisin sanoa,mikä on paras joulukortti...Ihania kaikki,toinen toistaan parempia oivalluksia.=) 4 oli lopulta mieluisampia kuin muut.Jaa-a.Sanotaan ny vaikka...Metalli.

  VastaaPoista
 7. Pitkän selailun ja fundeerauksen tuloksena suosikiksi valitsin Kiinanmuurin. Se on kaunis ja varmasti oli hyvin suuritöinen.
  Herkullista joulua :)

  VastaaPoista
 8. Hienoisen rullailun jälkeen tulin tulokseen että seppele 4 -kortti miellytti silmääni eniten, se on mielestäni TOSI kaunis! =)
  Iloista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Selailin kaikki joulukorttisi, ennenkuin katsoinkaan tänne kommenttilootaan ja olishan se pitänyt arvata, että Kiinanmuuri on saanut valtavasti suosiota, se oli minunkin mielestäni todella upea kortti! Jotta en kuitenkaan sanoisi suosikikseni samaa kuin muut, niin kaksi seuraavaa PB Punainen joulu ja Seppele 4 ihastuttivat kovasti, joten jos vain yksi kortti on mainittava, niin valintani on sitten Seppele 4:) Kokonaisuus on tyylikäs, selkeä ja jokaiselle joulutervehdykseksi sopiva kokonaisuus ikään ja sukupuoleen katsomatta.
  Samalla vielä mainitsen, että olet tehnyt valtavasti todella kauniita kortteja noin ylipäätänsäkin, joten täällä täytyy kyllä vierailla jatkossa useamminkin!!!!! Hyvää Uutta vuotta ja samalla toivotan askarteluintoa koko vuodeksi 2010 :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista palautteista ja tervetuloa uudelleen!!

PS. Valitettavasti olen joutunut roskapostitulvan takia palauttamaan sanavahvistuksen.