keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

It´s all about Vintage and Beauty Challenge: #41 Matkustus / TravelTake Flight!! Perhosen matka....Distressejä, Dylusionia, Suklaa Barokkia, Dylusion leimasimia ja geelikynää. Siinä ainekset perhosen matkalle. Kortti on muuten silkka vahinko, eikä ollenkaan sellainen kuin suunnittelin. Leimasin perhosen aluksi vain mustalla värikkäälle pohjalle ja oletin sen näkyvän hienosti, mutta miten kävikään.  Sitten vain kun ajattelin menneen pilalle ideani, aloin värittämään valkoisella kynällä päälle...Volá!

Vahingosta oppineena :D

********************************************************************************

6 kommenttia:

 1. Onneksi et antanut ensimetrien häiritä, vaan jatkoit leimakuvan väritystä valkoisella, korttisi on nimittäin aivan TÄYDELLINEN, mä tykkään kympillä. Upeat värivalinnat!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Ihan superhienoja kortteja löytyy täältä. Tuo perhoskortti on aivan mahtava! Oon myös itse hurahtanu the Octoboden-leimasimiin, joita sullakin näkyy. Ne on vaan niin kivan näköisiä. :)

  VastaaPoista
 3. thanks for join in at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 4. WWWAAAUUUU!!!! ihan huikee!!!! MAHTAVA kortti!!! tää tykkää kympillä!!! =)

  se caution-teippi on teippitarhasta... =)

  VastaaPoista
 5. Mahtavat värit ja tunnelma! Nuo vahingon kautta oivaltamiset ovat ihan parhaita hetkiä tässä kortteiluharrastuksessa, ja lopputulos on huikea. Kiitos osallistumisestasi matkustushaasteeseemme!

  VastaaPoista
 6. Siis huippu, aivan mahtavan hieno, koskaan ei kannata lannistua,-))m

  VastaaPoista

Kiitos ihanista palautteista ja tervetuloa uudelleen!!

PS. Valitettavasti olen joutunut roskapostitulvan takia palauttamaan sanavahvistuksen.