keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Hellou!

Hejssan kaikki!

No niin, ovat nyt jonkinlaisessa järjestyksessä kuvat. Vähän välillä tökkii tämä blogin käyttö. Varsinkin kun tässä on ollut piiitkä tauko.

Muutimme siis syyskuun lopussa tälläiseen ihan omaan taloon. Jeee!! Ostimme työleirin itsellemme, koska muuten ei töitä saakkaan tehdä :D. No rehellisesti, ei täällä mitään olisi tarvinnut tehdä, mutta kun on tuo intohimo saada kodista omannäköinen. Siis pientä pintaremppaa....maalia, listaa, maalia, listaa, maalia, listaa yms. Muutama huonekalukin tuli uudistettua samassa tohinassa. Kuvia ohessa ihasteltaviksi.

Ps. Ja haravointia, haravointia, haravointia. Mainitsinko jo haravoinnin?

Ihan vain pienenä mainoksena. Tuo pöytä on 6 hengen Laulumaan ruokapöytä koko 180x90cm, jonka ostin Tori.fistä 10€. Karnaubavahalla ja muilla tykötarpeilla uutta vanhaa. Me like!

Sain ihan oman työhuoneenkin kaupantekijäisiksi, mutta kyllä se valitettavasti tuolla on vielä täydellisen sekasorron valtaamana. Tehnyt noita muita hommia. Tosin myönnän remppaamisen ja "sisustamisen" oleva kivaa vaihtelua mielikuvitukselle.

Mutta, pysykää sinnikkäästi linjoilla. Kortteja ei ehkä ole kamalasti uusia, mutta ehkä jotain muuta. Ainakin tässä nämä seuraavat pari päivää ehdin mukavasti päivitellä blogia. Olen vähän niin kuin pakkolevossa kun niksautin selkäni. Mitään en oo tehny, ylämäkeä vain kävelin....hmmmm! Buranaa......Nam Nam!

******************************************************************************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista palautteista ja tervetuloa uudelleen!!

PS. Valitettavasti olen joutunut roskapostitulvan takia palauttamaan sanavahvistuksen.