sunnuntai 17. elokuuta 2014

ART JOURNALing the eka sivu ever: ART WORK

Ensimmäinen Art Journal sivuni ikinä.


Tämän hankin lähtöpisteeksi Amazonilta, viidakosta. Rangerin Art Journaling.

Koko ensimmäinen aukeama. Tasan tajunnanvirtaa tuo pommista saanut sivu.


Olipa se matka taas tähänkin pisteeseen. Joskus kun muutamia vuosia sitten katselin, kun ihmiset liimailivat kirjansivuja yhteen ja rehellisesti sanoen mielestäni vain läimivät sinne sivuille kaikenlaista materiaalia ja ainesosia summamutikassa. Enpä ois uskonut itsekin päätyväni tuohon samaan tilanteeseen. Ehkä minuun iski jokin, kun tässä keväällä minut pakotettiin pakkoleiriltä vapauteen ja etsimään uusia uria. Joita Pirkanmaan tilanteessa onkin todella helppo löytää...NOT!

Siis koin valaistumisen! Enlightenment in english. Siis olen tässä pikku hiljaa vuoden aikana alkanut kääntymään enemmän ja enemmän korteissani tuonne mixed median puolelle, mutta tämän homman tajusin vasta. Ehkä se johtui myös siitä, että pelkkien korttien tekeminen alkoi tuntumaan vähän ahdistavalta. Kortit täytyy aina tehdä jotain käyttötarkoitusta ajatellen. Ahdistavaa, varsinkin kun niitä erilaisia tilanteita ei nyt joka nurkalla luuraa. Tai, että tekisin tätä hommaa työkseni. Vaikka kivaahan se palkan saaminen voisikin olla, mutta eipä siihen ole taitoja tai mainetta tai saa hintaa tarpeeksi tässä ihanassa Suomen maassa.

Siis...katselin videoita. yms. etc. jne. Juutuubi on mahtavan koukuttavaa, Testailin kaikenlaisia mömmöjä, joskus huonolla ja joskus paremmalla menestyksellä. Ja sitten tajusin, kun jossain näin näitä kirjoja, notta kiva! Nyt ei kaapit ja laatikot olisi enää täynnä kortteja keräämässä pölyjä tai etsimässä sitä mahdollista uhriaan vuosien saatossa, vaan kaikki taiteilu säilyisi yksien kansien takana. Ja... ei mitään tarkoitusta tai päämäärää mitä sinne sivuille laittaa. Siis sinnehän voi tuupata ihan mitä sattuu lystämään ja tekee mieli kokeilla ja päässä sattuu liikahtamaan ja joku hassu idea tai tai tai.

Toki myönnän, että en yhä vieläkään halua tehdä ihan päätöntä sotkua. Joku juju sivussa pitää olla ja mikä parasta,  keksiä siihen jotain hauskaa.

Tänään on 17.8.2014 ja 3 kokonaista sivua on tehtynä. Ei mitään hurraa-huutoa, mutta ehkä se tästä lähtee. ART JOURNALING!

Nauttikaa ensimmäisestä sivustani, jonka idean sain postilaatikkoon tupsahtaneesta Unioni-lehden kannesta. Tai siis, lehden kansihan tuohon on liimattu. Vaikka kukaan ei sitä tajuaisi, eihän????

ART WORK!

****************************************************************************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista palautteista ja tervetuloa uudelleen!!

PS. Valitettavasti olen joutunut roskapostitulvan takia palauttamaan sanavahvistuksen.