sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Pässinpuskemaa Onnea March 2009Poistin sitten kuvan vahingossa ensin... onneksi niitä saa varastosta uusia.

Kuvassa ylhäällä (?) yksi kortti sarjasta työpaikkani onnittelukortit.

Tapahtuipa sitten kerran uuden vuoden vaihteessa niin, että saavuin ansaitun virkavapaan jälkeen työpaikalle. Vaihdoimme (muistaakseni ?) kuulumisia ja kehuskelin saaneeni joululahjaksi Big Shot -leikkurin (jolla stanssattu amme ja filminauha). Kehuskelin myös, että tuolla ihmeellisellä laitteella voi vaikka leikata kylpyammeita... Työtoverini siihen ihan syystä ihmettelemään mitä ihmettä korteissa tekee kylpyammeella. Tohkeissani, kun siis en ollenkaan ymmärtänyt etteivät kaikki harrasta samoja juttuja kuin minä, totesin näyttäväni mihin kylpyammetta voi käyttää. Lupasin tehdä kaikille t-kavereille joiden syntymäpäivän tiedän, kortin jossa on amme. Kuvassa oleva kortti taitaa olla numero 6 tai 7 ja vasta maaliskuun lopussa ollaan kortin kanssa menossa. Kohde siis horoskoopiltaan sama kuin minä eli päkäpää OINAS! Idea tuli ihan vahingossa, mutta kuvaa oikein hienosti oinaan luonteenlaatua 80). PS. Vaikka ehkä mainostaa ei kauheasti kannata, facebook on mitä mainioin työväline bongata syntymäpäiviä!
PPSS...BS ei tee ammeesta lommoista (jos tarkastelette isoa kuvaa) vaan sakset ja horjuva käsi. Eihän pässinpuskema voi olla siisti ja siloinen ;)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

1 kommentti:

  1. Enpä ois ikuna uskonut mihin kaikkeen ammestanssista voi olla... Todella mielenkiintoisia kortteja.

    VastaaPoista

Kiitos ihanista palautteista ja tervetuloa uudelleen!!

PS. Valitettavasti olen joutunut roskapostitulvan takia palauttamaan sanavahvistuksen.