tiistai 5. toukokuuta 2009

Tänään 5.5.2009

Tänään esille laitetaan pääsiäistä ja nämä tykinkuulat. Pääsivät jumittumaan kuva-albumiin hetkeksi ettei tule vanhinkoa yhteiskuvassa laukaisualustan kanssa.

Päivä on ollut tänään oikeastaan aika mainio. Auto tosin meni lääkärille ja ovi päätettiin leikkauksessa vaihtaa..toivottavasti operaatio onnistuu ja auto saadaan takaisin toimintakuntoisena viikonlopun haasteita varten. Nyt on siis edessä 3pv autotonta vapaata...Töistä pois pääseminen meinasi olla hankalaa, mutta onneksi talossa eli töissä on mukavia ihmisiä ja sain kyydin kotiin energiajuomalla toimivalta kaverilta. Luvassa kuskille kiitokseksi energiaa purkissa yms. Kiitos siis vielä kerran jos luet tätä...PS. tiedän, että rakastat ylenpalttista kiittelyä..snork snork 80)..

Taustalla tulee Oprahia..jännä ohjelma.l.taidan tästä häippästä jollekin muulle kanavalla ja ottamaan taas vaikka pikaiset nokoset...aah..nokoset...ihanaa...tai sitten eksyn Glitter Potin sivuille tilaamaan kasan Penny B:n uutuuksia..jos niitä on enää yhtään jäljellä..huomiseen siis...kolme päivää vapaata... ja mahdollisuus tehdä vaikka miljoona miljoona miljoona korttia. No ehkä ei ihan niin monta kuitenkaan. Ps. Koira kuorsaa taustalla..snork snork.

***************************************************************************************

1 kommentti:

  1. No täällä ollaan, silmä kovana kyttäämässä ;) Ole hyvä, on kiva olla avuksi :) Siis jotenkin vaan aattelin että tässä kirjotuksessa saattais olla kyse musta...

    VastaaPoista

Kiitos ihanista palautteista ja tervetuloa uudelleen!!

PS. Valitettavasti olen joutunut roskapostitulvan takia palauttamaan sanavahvistuksen.